Comencem el microprojecte del 2023

Ja fa uns quants anys que quan arriba aquesta època pensem i implantem un microprojecte. Enguany l'hem titulat "Arranjament d'un petit espai de l'Hort d'Iglésies". A continuació us n'escrivim un petit informe: 


Tema

A l’espai de l’Hort d’Iglésies de la Selva del Camp, que és on es fa el PFI, hi ha un petit magatzem al qual s’hi accedeix mitjançant tres escales. Al voltant hi ha un petit mur i una jardinera rematats amb cobremurs. Tot plegat està gastat, fet malbé i escantonat pel pas del temps i cal reemplaçar-ho.

Hores

12 hores

Objectiu

El nostre microprojecte consisteix a canviar les peces malmeses amb la finalitat de recuperar el bon estat originari de la construcció. L’objectiu, doncs, és reformar aquest espai a partir tant dels conceptes com de la pràctica apresa en les setmanes que portem de curs.

Avaluació

S’avaluaran els CA i els RA que conté el currículum en el mòdul “Obra de paleta bàsica” (codi 3082).

També s’avaluaran els CA i els RA que conté el currículum del mòdul 3 d’Estratègies i eines matemàtiques (UF4 Mesures).

Igualment, es tindran en compte les competències transversals com l’emprenedora, la ciutadana, i la personal, social i d’aprendre a aprendre

Aspectes rellevants

L’aspecte més rellevant és que aquest microprojecte és real i significatiu. No és una mera pràctica que en acabat s’hagi de tirar a terra sinó que perdurarà. L’altre aspecte important és que està vinculat amb el territori i sobretot amb el municipi. L’obra és un bé per al municipi on s’imparteix el PFI.

Quina valoració final feu del projecte?

Positiva. L’ajuntament, que és part organitzativa del PFI, està molt satisfet amb les obres realitzades per l’ajuda que representa i perquè fa visibilitzar el PTT, concretament els aprenentatges dels alumnes.










Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Ens arriba el material

Primeres pràctiques