Valoració final de curs (per Joan Martil)

Avui la professora ens ha demanat que omplim una enquesta de satisfacció global del curs. Aprofitem aquesta ocasió per redactar una entrada per al nostre bloc precisament sobre això, sobre com valorem el curs que ja està apunt de finalitzar.

Vam començar setmanes després de l’estiu, exactament el dia 12 de setembre de 2022. El primer dia la nostra professora, que es diu Maria Eugènia, ens va vindre a buscar a la porta perquè no sabíem on era la nostra aula, ens vam presentar tots i ens va explicar tot el que faríem en tot el curs. És una professora amable, però hi ha situacions que la treuen de polleguera, però dintre del que cap és bona professora, explica bé, et repeteix les coses si no les entens. 


Uns dies abans de començar les pràctiques ens van presentar el nostre professor de pràctiques, que es diu Toni Camacho. Me l’esperava different, però em va sorprendre. El primer dilluns d’octubre vam començar les pràctiques a l’Hort d’Iglésies, vam començar a treballar en el projecte que teníem en ment. El professor és amable, treballador i li agrada passar-ho bé amb els seus alumnes. Mesos després amb el projecte a mitges ens van dir d’anar a l’escola Gil Cristià a fer la reforma d’un lavabo i el vam aceptar i el projecte de l’Hort d’Iglésies el van deixar per als alumnes de l’any vinent. Setmanes més tard el lavabo ja gairebé està finalitzat.


El dijous 9 de març ja teníem empresa assignada en parelles o en grups de tres. Jo vaig tenir sort perquè em va tocar amb el professor gràcies al fet que té una empresa, que es diu TC interiorisme al passeig Prim (Reus), concretament al carrer del Vapor vell, número 40. Anem fent cases, lavabos, habitacions, etc.


Aquest curs ha sigut una experiència diferent, però agradable. El nivell ha sigut baix però ha estat molt bé. Ho recomano a tota la gent que a l’ESO no tregui bones notes o no estigui a gust a l’ESO. Tindràs el certificat de l’ESO més el títol del tema que facis a les pràctiques. Us invito!!!





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Comencem el microprojecte del 2023

Ens arriba el material

Primeres pràctiques