Valoració final de curs (per Genís Martil)

Avui a classe hem fet una enquesta per valorar el curs, i aprofitant hem fet un resum per posar en comú i donar la nostra opinió sobre com ha anat el curs.


A principi de curs vam començar amb la nostra maravellosa i amable professora de teoria Maria Eugènia fent estratègies i eines matemàtiques, estratègies i eines de comunicació, incorporació al món professional i al segon trimestre ens van afegir PRL (prevenció de riscos laborals). És una professora que explica bastant bé i té molta paciència.


A principis d’octubre vam conèixer el Toni Camacho (el professor de la part pràctica) i vam començar a fer un planning del que volíem fer, vam posar-nos en comú i vam fer una pluja d’idees, seguit de posar idees vam posar tot el disseny pensat en un full i recrear-lo.Quan ja ho teníem tot ben pensat vam escollir el lloc on faríem la nostra creació aquí a l’Hort d’Iglesies.


Al principi havíem de netejar-ho tot i marcar el projecte pensat. Un cop ja tot pensat i repassat vam començar fent els forats dels ciments i a posar algunes bases. Temps després ja continuàvem fent una jardinera i una font al centre dels mòduls i posant pedra en tot el recorregut dels mòduls.


Un temps després ens van dir de reformar un lavabo a l'antiga escola Gil Cristià i el vam acceptar molt contents. Al principi va ser tot molt escandalós i brut, però quan ja feia un temps que anàvem veient i netejant el lloc de treball anava quedant molt bé, fins que ja vam alicatar-ho tot i fer una rampa per a personeso amb mobilitat reduïda.


A mitjans de març vam començar les pràctiques a una empresa. Són molt amables i es treballa molt bé i fem reparacions de tubs d’aigues residuals, pluvials i generals. També s'instal·len plaques solars i calefaccions…


En general aquest curs ha estat molt agradable i una mica cansat, però la resta de 10.





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Comencem el microprojecte del 2023

Ens arriba el material

Primeres pràctiques