Valoració final de curs (per Eric Feliu)

Avui la professora ens ha demanat que omplim una enquesta de satisfacció global del curs. Aprofitem aquesta ocasió per redactar una entrada per al nostre bloc precisament sobre això, sobre com valorem el curs que ja s’està a punt d’acabar.


Les classes van començar el 12 de setembre de 2022, i teníem un horari de 8:30 a 14:00. Teníem 5 assignatures: estratègies i eines de comunicació, entorn social i territorial, estratègies i eines matemàtiques, incorporació al món professional i prevenció de riscos laborals. Les classes amb la professora Maria Eugènia han estat bé, no es feien gaire pesades i la Maria Eugènia és molt bona profe.


El dia 2 d’octubre vam començar el MFP amb el professor Toni Camacho, i vam començar a l’Hort d’Iglésies fent uns habitatges, amb una font i decoració, fins que un dia ens van dir d'anar a fer una obra al Col·legi Gil Cristià de la Selva del Camp, en un lavabo, l’havíem de fer tot de nou. Les pràctiques amb el Toni han estat bé, i encara que no vull ser paleta en un futur, he après moltes coses fent aquestes pràctiques.


Les pràctiques a l'empresa han anat bé també, els companys són molt enrotllats (alguns), m’agraden les tasques que faig, encara que algunes són molt dures, més del que m'imaginava.


Aquest curs en general m’ha agradat molt, he après moltes coses, i he conegut gent nova. Li recomanaria aquest curs a algun amic que vagi una mica perdut pel seu futur.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Comencem el microprojecte del 2023

Ens arriba el material

Primeres pràctiques