Valoració final de curs (per Alieu Darboe)

Avui la professora ens ha demanat que omplim una enquesta de satisfacció del curs. Aprofitem aquesta ocasió per redactar una entrada del bloc, precisament sobre això, sobre com valorem el curs que ja s'està a punt d’acabar.

Estudiem l’assignatura de matemàtiques, llengua catalana i castellana. L’Eugènia, comencem la classe amb ella el mes de setembre fent classe tots els dies a l’horari de 8:30h a 14:00h, després comencem la classe de teoria, quan comencem la classe de teoria amb ella fem classe de 12h a 14:00h aquest horari fem totes les assignatures amb ella fins el 22 de juny. M'agrada molt amb ella, perquè ella ensenya bé jo aprenc moltes coses amb ella. I sempre diu moltes. Gràcies.

Comencem a treballar de teoria amb ell, a l'octubre fem l’horari de 8:30h a 11:30h, el primer que hem de fer és un pis amb tres habitacions, amb una cuina i un menjador, ensenya diferent col·locació, les parets i rajoles, edifici de l'Hort d'Iglésies, després comencem Gil Cristià, acabant un lavabo, picar tot el lavabo i després col·locar tot el lavabo amb rajola. M´agrada molt perquè ensenya molt bé. També és molt bona persona i m´agrada molt tot el que m’ensenya.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Comencem el microprojecte del 2023

Ens arriba el material

Primeres pràctiques