Més informació sobre el plogging del 25 d'abril

Com sabeu, el passat dia, 25 d’abril, els PFIs de Badalona, Salou, La Selva del Camp, Sant Feliu de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Molins de Rei i Guissona, de manera simultània van realitzar una recollida de residus amb vessant artística.

Aquesta activitat està enmarcada en l’Itinerari Sostenible dins el projecte Històries de Vida del Departament d’Educació amb la col.laboració de Caixabank Dualitza.


En aquesta ocasió hi havia un triple objectiu: conscienciació mediambiental, benestar emocional i generació artística a través dels residus.


Estudis neurocientífics avalen que a través d’activitats a l’aire lliure es millora el benestar emocional de les persones. Si, a més a més, es treballa la conscienciació mediambiental i es posa en valor la feina feta pels joves, es contribueix a l’empoderament d’aquests en el seu entorn més proper.


Més de 100 joves acompanyats dels seus docents i d’algunes persones i empreses participants en el projecte han compartit avui una gran jornada que ha tingut com a resultat grans “obres d’art”.


Aquestes obres d’art formaran part d’una exposició fotogràfica itinerant per al curs pròxim, a través de la qual, els joves dels Programes de Formació i Inserció volen conscienciar a la societat de que depèn de les petites accions de cadascúde nosaltres, que impactem de manera positiva en la cura del nostre planeta.


A continuació us deixem el vídeo fet pel Miquel Guri fet amb el grup de Badalona: https://drive.google.com/file/d/1d9J2wuGAhkPvMtXVvoIYwnSZs-Ii74pF/view


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Comencem el microprojecte del 2023

Ens arriba el material

Primeres pràctiques