Pràctiques al Gil Cristià

 Aquests mesos treballem a l'escola Gil Cristià. Com que hem de fer pràctiques al mòdul de formació professional aprofitem per fer la reforma d'un dels lavabos de l'escola. 

Al principi vam necessitar una maça per enderrocar les parets de les dutxes. Quan ja les vam tenir fora vam començar a foradar el sòl per treure totes les rajoles i tubs d'aigua. Amb els carretons vam treure tota la runa i els vam abuidar al contenidor. Així ho vam fer fins que ho vam treure tot. Després d'acabar de picar i recollir vam haver d'esperar que vinguessin els fontaners a tallar es tubs i posar la nova instal·lació d'aigua. Després hi vam tornar, van portar el material necessari per cointinuar, ens van arribar quatre bigbags amb molta grava que fem servir per omplir els espais entre biga i biga. Al cap de més d'una hora vam omplir tots els bigbags i vam repartir bé la grava perquè estigués tot més pla i ben repartit. 

Avui (1 de març) hem començat a posar morter a terra i fer el terra, posar-hi les rajoles per acabar-ho al més aviat possible. 


Text redactat per l'alumne Joan Martil. 



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Comencem el microprojecte del 2023

Ens arriba el material

Primeres pràctiques