Comencem l'enrajolat i el trencadís

Les obres dels nostres mòduls avancen a bon ritme. Com que no ens ha arribat el material per aixecar parets hem decidit començar a enrajolar el terra dels sis mòduls, i ho hem fet amb tècniques diferents i fent servir les creuetes per aconseguir la mateixa distància de separació entre rajoles. 

Una altra cosa que hem fet ha sigut rematar les vores dels mòduls amb pedra, procurant que quedi ben llisa per no fer ensopegar ningú. També hem agafat rajoles de color blanc, blau i vermell i les hem fet a miques amb la maça per obtenir-ne trossets petits. Amb aquests bocinets hem rematat les jardineres seguint la tècnica del trencadís utilitzada pel famós arquitecte Antoni Gaudí. Aquests tres colors els hem escollit perquè són els que formen la bandera de Rússia. 

Respecte a la font, l'hem impermeabilitzat. Ara ens falta revestir-la amb més trencadís. La idea és que aquest trencadís sigui amb els colors blanc, blau i groc, de la bandera d'Ucraïna. El que volem representar és que aquests dos pobles, rus i ucraïnès, haurien d'estar en pau i acabar la guerra. La nostra construcció, doncs, és un al·legat a la pau. 




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Comencem el microprojecte del 2023

Ens arriba el material

Primeres pràctiques